Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Energy Projects - AΦΟΙ Μιχαηλίδη Ε.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 από τους Μιχαηλίδη Θεόδωρο και Μιχαηλίδη Χρήστο, και εδρεύει στην Αλεξανδούπολη, επί της οδού Τσιμισκή 6Α. Στο χώρο της εταιρείας μας, συστεγάζεται η εταιρεία οικοδομικών επιχειρήσεων, Νεοδομική Ο.Ε. η οποία έχει ιδρυθεί από τον πολιτικό μηχανικό κ. Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο και μετρά πάνω από 40 χρόνια πείρας σε οικοδομές αλλά και δημόσια έργα. Η ταυτόχρονη αυτή συστέγαση δίνει το πλεονέκτημα της ευελιξίας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει για τους πελάτες.

 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Energy Projects - ΑΦΟΙ Μιχαηλίδη Ε.Ε. & Νεοδομική Ο.Ε.

  • Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος

      Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. - Ε.Δ.Ε.

  • Μιχαηλίδης Παύλος

      Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. - Ε.Δ.Ε.

  • Μιχαηλίδης Θεόδωρος

      Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.
      MSc in Building Services Engineering Management

  • Μιχαηλίδης Χρήστος

      Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ.

 

Η εταιρεία αν και ιδρύθηκε το 2008 στα γραφεία της στεγάζονται οι ίδιοι μηχανικοι εδω και πολλα χρόνια. Η εταιρεία ξεκίνησε από την οικογενειακή επιχείρηση των πολιτικών μηχανικών Μιχαηλίδη Κωνσταντινου και Μιχαηλίδη Παύλου η οποία επεκτάθηκε μετα την ενσωμάτωση των Μιχαηλίδη Θεόδωρου και Μιχαηλίδη Χρήστου Μηχανολόγου Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού αντίστοιχα. Στόχος της εταιρείας είναι η υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες και η χρησιμοποίησει κορυφαίων ποιότηκων υλικων που αφήνουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικο πελάτη.

Η διεύθυνσή μας:
Τσιμισκή 6Α
68100, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 2551026228
FAX: 2551081180
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 15:00

Newsletters

Εγγραφείτε στο Newsletter της Energy Projects ΑΦΟΙ Μιχαηλίδη Ε.Ε. για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα της επιχείρησής μας.